Live melayu sex

Posted by / 09-Apr-2020 21:38

Akhirnya Zarina semakin gelisah dan masuk terus ke dapur.“Mal, aku nak tumpang tandas kau sekejap lah” kataku pada Kamal sambil berjalan menuju ke dapur rumahnya. Ada kat belakang tu.” jawab Kamal sambil melayan rakan-rakan yang tak kering gusi berjenaka. Tetapi jelas bahawa dia tak dapat nak concentrate dengan apa yang dia lakukannya sendiri. Air yang disediakannya tertumpah sedikit ke dalam sinki dapurnya. Biar suami kau dan rakan-rakan kita semua tahu yang kau dan aku sedang berpelukan dengan intim dalam dapur kau ni.”Zarina dah mati akal. Apabila aku menjumpai seluar dalam Zarina, aku cuba menariknya keluar. Kemudian aku menyeluk tangan kananku ke dalam seluar dalamnya dan terus meraba sambil meramas faraj Zarina.

Go..” Aku terus mengekorinya keluar dari restoran tersebut. “Hai, takkan tiga minggu tak sihat, mengandung lagi ke? “Taklah, I think three is enough” jawab Kamal sambil tersenyum. ” aku menghampiri Kamal “Sejak dua tiga minggu ni aku nampak kau muram semacam je” “I’m fine, well” Kamal menarik nafas panjang. Walaupun aku boleh berjumpa dengannya secara personal di pejabatnya, tapi aku mengambil keputusan untuk tunggu hingga gathering rumah Kamal. All the guys tengah melepak kat living hall sementara yang ladies tengah sibuk berceloteh di dining. Apabila Zarina cuba menjerit, mulutnya terbuka sedikit dan aku dengan pantas mengambil kesempatan itu untuk menjulurkan lidahku ke dalam mulutnya sambil meraba-raba lidahnya.Setelah sedap kau tebuk dia, kau sanggup tinggalkannya begitu saja? Setiap malam aku teringatkan kau, I have been fantasising with your pictures. Setiap kali aku mengucup bibirnya, bibir kau sebenarnya yang aku kucup. I have a wonderful husband and a perfect family” “I still don’t care.” Air mata mengalir keluar dari mata Zarina. Zarina menutup matanya dengan tangannya sambil menangis. Mood dia ni unpredictable lah.” Kamal menggelengkan kepalanya. Hopefully, kita orang dapat cheer her up” aku menjawab. Aku memang looking forward nak berjumpa dia minggu berikutnya.” Zarina dengan lantangnya mempertahankan kaum wanita sejenis dengannya.“I have my reasons, Zarina” aku jawab perlahan. Ya, Zarina, aku melancap setiap malam dengan gambar-gambar kau. Setiap kali aku mengusap rambutnya, menjilat lehernya, merapa badannya, itu semuanya sebenarnya adalah perbuatanku pada kau. Apabila aku memegang tangannya, dia terkejut dan menariknya balik. Selepas insiden itu, aku tidak berjumpa Zarina selama hampir sebulan. Sejak dua tiga minggu ni, Zarina asyik naik angin je. Aku dah tak kisah pada apa yang aku cakapkan padanya masa di restoran tempoh hari.Setiap kali ada seseorang buat lawak, aku akan merenung Zarina dengan tajam. Dia beralih dari satu tempat ke satu tempat, bermain-main dengan tangannya yang kadangkala semakin menggeletar. Aku terus mengucupnya dengan kucupan yang paling berahi. Dia cuba untuk bergelut melepaskan dirinya tetapi tidak terdaya. Oleh kerana tubuh badan Zarina sekarang berada tersepit di antara tubuhku dan sinki dapurnya, kedua belah tanganku sekarang bebas bergerak.Ada kalanya matanya akan bertemu dengan mataku, tetapi dengan pantasnya dia akan cuba mengalihkan perhatiannya ke tempat lain. Tangan kiriku terus mencapai buah dada kiri Zarina dan aku meramasnya dengan penuh nafsu, sementara tangan kananku pula menyelak kain Zarina dan terus meramas faraj di celah kakinya.

Live melayu sex-8Live melayu sex-65Live melayu sex-43

Setiap kali aku meniduri Linda, aku memejamkan mataku dan menganggap yang aku sebenarnya sedang menjamah tubuh Zarina.